Kerkhofs Interieurbouw

Over ons

Over ons

Wat doen we?

Met meer dan 25 jaar ervaring in het afwerken en verfraaien van uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw heeft zaakvoerder Thierry Kerkhofs de nodige knowhow om al uw interieurprojecten tot een goed einde te brengen. Dit door middel van een gestructureerde werkwijze. Een eerste kennismakingsgesprek met de nodige tips en advies zal er toe leiden dat u al uw ideeën en/of plannen samen met ons kan bespreken zodat wij perfect op de hoogte zijn van al uw wensen, en we hierop verder kunnen bouwen tot het bekomen van uw ideale woon of werkomgeving.

Maatwerk is onze troef, service onze prioriteit met steeds kwaliteit voorop!! Wij werken interieurs af in elke woonomgeving zowel nieuwbouw als verbouwing. Wij gebruiken voor al onze projecten enkel duurzame en kwaliteitsvolle materialen die u het gewenste resultaat geven.
Heeft u een klein budget? Geen probleem, ook dan kunt u bij ons terecht zonder enige vorm van kwaliteitsverlies, noch in materialen noch in onze service.

Ook voor de professionele klant bieden wij oplossingen. Bent u een afwerkingsbedrijf of architect dat met momenten tot over de oren in het werk zit.
Wij helpen graag verder, zodat u uw klanten niet teleur hoeft te stellen.